سئو یا seo مخفف سه کلمه Search Engine Optimization هست که اگر بخواهیم به صورت عامیانه آن را برای شما معنی کنیم به این معنی هست که به تمامی اقدامات و فعالیت هایی که برای بهینه سازی یک وب سایت برای درک بهتر موتورهای جستجو انجام می شود، سئو می گویند.

این اقدامات بر تمامی اجزای یک وب سایت که سبب می شوند تا بازدیدکنندگان بیشتری به سمت آن وب سایت جذب شوند انجام می شود.

بهینه سازی کدهای صفحات اصلی یک وب سایت، تولید محتوا بر اساس قوانین اصلی و به روز شده گوگل، لینک سازی های داخلی و خارجی، داشتن استراتژی برای درک بهتر کلیدواژه ها و قدرت رقبای حوزه مربوط به یک وب سایت، نمونه ای از اقدامات سئوی یک سایت می باشد که از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

با توجه به تاثیر زیاد و قابل توجه تجربه کاربران برای مشاهده و بازدید یک سایت که امروزه از اهمیت بالایی نزد گوگل برخوردار شده است، امروزه معنی سئو را به Search Experience Optimization به معنی بهینه سازی سایت به منظور تجربه یک کابر و بازدید کننده در زمان جستجو در موتور های جستجو نیز تغییر داده اند.

این تغییر معنی برای کلمه سئو، نشان دهنده اهمیت تجربه کاربران برای ورود به یک سایت می باشد.

برای اینکه بتوانیم منظور خود را راحت تر به شما انتقال دهیم یک مثال برایتان می آوریم که به تاثیر بالای دیجیتال مارکتینگ و سایت بر پایه تجربیات سئو، کاملا آگاهی لازمه را کسب کنید.

سئو چیست

برای مثال فرض کنید که یک فروشگاه خرید پوشاک در شهر خود مراجعه کرده اید. این فروشگاه در یک پاساژ در طبقه زیر زمین آن واقع شده است.

حال بر حسب اینکه این فرشگاه بهترین برندهای جهان را با پایین ترین و مناسب ترین قیمت به شما به فروش برساند، به نظر شما در روز چند مشتری برای خرید خود دارد؟ 30،40،50 مشتری یا کمتر؟

اکر همه مشتری های این فروشگاه هم از آن خریداری کنند باز هم تمام ظرفیت فروشگاه برای فروش بیشتر از تعداد مشتری هایش می باشد. می دانید دلیلش چیست؟

دلیل این موضوع این است که فروشگاه شهر شما صرفا برای اهالی شهر شما قابل مشاهده می باشد که آن هم بستگی به این موضوع دارد که چند نفر از اهالی شهر این فروشگاه را دیده و قصد خرید از آن را نیز داشته باشند.

حال به این فکر کنید که مشتریانی که در سراسر کشور وجود دارند فروشگاه شهر شما را ببینند و بخواهند از ان خریداری کنند؛ اینجا مسئله برندسازی و قدرت سئوی یک وب سایت آشکار می شود که می تواند تفاوت ها را به طور قابل توجهی رقم بزند.

شما می توانید با داشتن وب سایتی مناسب و انجام کلیه اصول تکنیکالی سئو، محصولاتتان و برند خود را در معرض دید همه خریدارانی که در این زمینه مشتاق به خرید هستند قرار دهید.

سئوی یک سایت، به قدری از اهمیت بالایی برای دیده شدن شما در موتورهای جستجو برخوردار است که اگر اقدامات مرتبط با آن را انجام ندهید و یا اینکه به درستی به آن عمل نکنید ممکن است دیگر شانس دیده شدن را نداشته باشید و یا اینکه باید خیلی زمان و هزینه صرف این کار کنید.

در ادامه مطلب قصد داریم تا مراحل اصلی سئوی یک وب سایت را که می تواند شما را از بقیه رقبای خود در حوزه کاری مرتبطتان جلو بندازد را بررسی کنیم.

سئو سایت

مراحل اصلی سئو

برای انجام صحیح اصول سئوی یک وب سایت، نیاز هست تا این 3 مرحله اساسی را به طور دقیق و درستی انجام دهید تا در مسیر اجرایی سئو، از رقبای اصلی خود، سبقت بگیرید و به موفقیت نزدیک شوید.

1- تکنیکال سئو (Technical Seo)

همه کسانی که می خواهند در حوزه مرتبط با شغل خود یک وب سایت داشته باشند، باید اول از همه به این موضوع اهمیت دهند که به یک وب سایت بهینه و استاندارد که از نظر کدنویسی، تجربه کاربری، سرعت آپلود، ریسپانسیو بودن ( نمایش صحیح وب سایت به کاربر) مناسب است نیاز دارند.

داشتن سایت کاملا استاندارد و بهینه به موتورهای جستجو این قابلیت را می دهد که بتوانند به راحتی سایت شما را مورد رصد و خزش خود قرار دهند.

از مهم ترین موارد موجود در سئو تکنیکال یک سایت می توانیم به استراتژی محتوا در سایت اشاره کنیم. برای این مورد نیاز هست تا بدانید که شما برای دیده شدن، نیاز به محتواهای درست و اصولی دارید که از نظر متنی، تصویری، ویدئویی و … بتواند پاسخگوی نیاز مشتریان شما باشد.

برای درک بهتر این مطلب، فرض کنید که شما فروشنده یک فروشگاه هستید و می خواهید که جنس خود را با بالا ترین قیمت به مشتریان خود به فروش برسانید. آیا تنها بیان کردن قیمت جنس و بازگو نکردن قابلیت های جنس برای مشتری، باعث خرید مشتری از شما می شود؟

پاسخ این سوال 100 درصد خیر خواهد بود. مشتری تا از ما توضیحات کافی را دریافت نکند، قادر به خرید نخواهد بود. این دقیقا همان چیزی است که محتوای با کیفیت بر روی سایت برای ما انجام می دهد و مشتری می تواند پاسخ تمام سوال هایش را در محتوا از ما بگیرد.

محتوای مفید و ارزشمند که مشتری را به پاسخ برساند، لینک سازی درست و اصولی، درک مطلب دسته بندی محصولات در وب سایت به طور اصولی، نمونه هایی از کارهای سئوی تکنیکال می باشد.

2- سئوی داخلی (On-Page Seo)

مرحله بعدی ساختار سئو، مربوط به سئوی داخلی یا همان On-Page Seo می باشد که همانطور که از نامش پیداست، مربوط به فعالیت های سئوی داخل سایت شما می باشد.

برای انجام درست و اصولی سئوی داخلی نیاز هست تا اقداماتی را در داخل سایت خود اعمال کنید که در این مطلب به اصلی ترین موارد آن اشاره ای خواهیم داشت.

نیاز هست تا آدرس url صفحات محتوا و همچنین صفحات اصلی سایت خود را برای بهینه کنید که برای انجام این کار می توانید حتی از زیر دامنه ها هم نیز استفاده کنید.

همیشه سعی کنید تا آدرس url صفحات شما به گونه ای باشد که برای همگان خوانا باشد و بتوانند به درستی آدرس صفحه شما را بخوانند.

مورد بعدی اینکه سعی کنید تا کلمات کلیدی هدف (target) خود را پیدا کنید تا منطبق بر این کلمات، نسبت به تولید محتوای خود اقدامات لازمه را انجام دهید.

برای انجام این کار می توانید از کلیه ابزارهایی تشخیص کلمات کلیدی ای که در بستر گوگل وجود دارند استفاده کنید.

برای تولید محتوا با کلمات کلیدی ای که قبلا آنالیز کرده اید، سعی کنید تا رقبای خود در کلمه کلیدی هدف را به درستی پیدا کرده و انالیز کنید؛ حتی در برخی از موارد نیز می توانید از استراتژی رقبای خود برای تولید محتوا و سئوی داخلی سایت خود نهایت بهره را ببرید.

از دیگر عواملی که نیاز هست تا برای انجام اصولی سئو داخلی سایت خود استفاده کنید می توان به لینک سازی داخلی، تولید محتوای ارزشمند و برچسب زدن اصولی اشاره کرد.

3- سئو خارجی (Off-Page Seo)

همانطور که از نامه این مرحله پیداست سئویه خارجی به مجموعه اقداماتی گفته میشود که باید در خارج از سایت خود به منظور بهینه سازی انجام دهید سعی کنید تا در تمامی شبکه های اجتماعی فعالیت های مستمر داشته باشید و وب سایت خود را به طور متناوبی تبلیغ کنید که این کار می تواند لینک سازی خارجی خوب و بدون هزینه ای را برای سایت شما داشته باشد.

همچنین در این مرحله از سئو، می توانید از رپورتاژ اگهی نیز که تبلیغات سایت های قدرتمند دیگر برای شما و بک لینک است به سبب افزایش قدرت سایت خود با صرف هزینه استفاده کنید.

از دیگر عواملی که در سئوی خارجی می توان از آن بهره ی لازم را برد، کامنت مارکتینگ و فروم های تخصصی اشاره کرد.

مراحل سئو

استراتژی سئو یک سایت موفق

برای اینکه یک وب سایت بتواند به خوبی در موتورهای جستجو ظاهر شود، نیاز به یک استراتژی اصولی دارد؛ یعنی باید قبل از شروع روند محتوایی یک وب سایت و معرفی آن به موتورهای جستجو جهت خزش، باید بببینم که چه اقداماتی لازم هست تا انجام دهیم و از انجام چه اقداماتی بر روی یک سایت، خودداری کنیم.

قبل از انجام هرگونه کاری بر روی یک سایت، باید این مورد را قبول کنیم که یک وب سایت فعال در بستر اینترنت، توانایی رسیدن به رتبه 1 در همه کلمات کلیدی را نخواهد داشت.

هدف اصلی تعیین استراتژی سئو سایت این است که قبل از شروع پروژه سئو، اهداف خود را از داشتن یک سایت به خوبی تشخیص دهیم تا وقت و هزینه خود را صرف انجام کار و یا محتوانویسی بیهوده ای در سایت به هدر ندهیم.

روش های سئو

در روند انجام کار سئو سایت، نیاز هست تا بدانید که انجام این کار، از روش های زیادی صورت می گیرد که در ادامه مطلب قصد داریم تا آن ها را با یکدیگر بررسی کنیم.

سئو کلاه سفید (White Hat Seo)

منظور از سئو کلاه سفید این است که ما مجموعه قوانین و تکنیک های اصلی ای که برای بهینه سازی یک وب سایت به کار می بریم کاملا بر اساس قوانین موتورهای جستجو باشد و از شرایط و محدودیت هایی که موتورهای جستجو برای انجام سئو یک سایت گذاشته است، پیروی کنیم.

با این روش، شما سئو سایت و بهبود جایگاه گیری کلمات هدف خود را کاملا استاندارد پیش خواهید برد و از انجام کارهای اضافی خودداری خواهید کرد.

سئو کلاه سیاه (Black Hat Seo)

سئو کلاه سیاه کاملا بر خلاف سئو کلاه سفید عمل می کند و این سئو، به مجموعه تکنیک ها و اقداماتی گفته می شود که به قصد فریب دادن موتورهای جستجو و قوانین اصلی آن صورت می گیرد و با این روش شما می توانید خیلی سریع تر نسبت به سئوی کلاه سفید به جایگاه بالای گوگل دست پیدا کنید؛ منتهی کم کم و با گذشت مدت زمانی، گوگل تقلب شما را برای کسب جایگاه تشخیص خواهد داد و سایت شما را از نتایج اصلی گوگل، دور و دورتر خواهد کرد.

تاثیر بالای رضایت کاربران سایت در سئو کلاه سفید

امروزه گوگل سعی کرده است تا سایت هایی را که از نظر کاربران مورد پسند بوده است و توانسته تا نیاز های کاربر را بعد از وارد شدن به خبر سایت برطرف کند را جایگاه بهتری دهد.

این الگوریتم جدید گوگل نشان دهنده اهمیت محتوای خوب و با کیفیت در یک سایت می باشد؛ پس بر همین اساس سعی کنید تا در هنگام تولید محتوا، خود را به جای شخصی که قرار است تا محصول شما و یا خدمات شما را خریداری کند بگذارید و سپس شروع به تولید محتوا کنید.

پس برای تولید یک محتوای جذاب و کاربرپسند، نیاز هست تا تمامی جوانب را بررسی کرده و به تمامی سوالات و ابهامات کاربران سایت، پاسخ درست و مناسب دهید.

اگر محتوای شما مورد پسند کاربر واقع نشود، سبب می شود تا کاربر تنها پس از گذشت چند ثانیه از سایت شما خارج شده و سایت رقیب را برای خرید خود انتخاب کند؛ پس به راحتی از بحث محتوای با کیفیت عبور نکنید.

سئو کلاه خاکستری (Gray Hat Seo)

سئو کلاه خاکستری روش دیگری از سئو سایت می باشد که در این روش، سئوکار نه از قوانین موجود در سئو کلاه سفید و نه از قوانین سئو کلاه سیاه استفاده می کند؛ در حقیقت، یک متخصص سئو برای کسب نتایج برتر گوگل، روش هایی را مورد استفاده قرار می دهد که به صورت کلی از قوانین موتورهای جستجو تبعیت نمی کند.

باید این مورد را برای شما بیان کنیم که مجموعه آریو ترند همواره در تلاش بوده است تا وب سایت کاربران خود را با روش سئو کلاه سفید و بر اساس قوانین استاندارد موتورهای جستجو، به جایگاه مورد نظرشان برساند.

استراتژی های سئو

ارائه خدمات سئو توسط کارشناسان متخصص

برای اینکه سایت شما از لحاظ قوانین سئو و بهینه سازی محتوا، استاندارد های لازمه را داشته باشد، نیاز هست تا از بهترین مجموعه هایی که در این زمینه فعالیت دارند، مشاوره تخصصی بگیرید و یا سئو سایت خود را به طور کامل در اختیارشان قرار دهید.

مجموعه آریو ترند که سابقه خوبی در زمینه مشاوره تخصصی سئو توسط کارشناسان متخصص در این زمینه را دارا می باشد، می تواند وب سایت شما را با انجام تکنیک های اصولی به نتایج برتر در طی زمان کمی برساند و مشتریان شما را در هر حوزه کاری ای که هستید، چند برابر از قبل کند.

شما عزیزان می توانید جهت مشاوره رایگان و آنالیز سایت خود توسط کارشناسان متخصص ما، با ما از طریق صفحه تماس با ما موجود در سایت ارتباط برقرار کنید و همچنین می توانید فرم تماس را به طور کامل پر کنید تا ما در اسرع وقت ارتباط لازمه را با شما مشتریان در زمینه مشاوره و راهنمایی برقرار کنیم.